Tu smo za vas.

Obratite nam se sa povjerenjem. Dogovorite svoj besplatni prvi pregled, termin ili kontrolu koristeći obrazac ispod. Kontaktirati nas možete i na +385 51 712 243 ili na mail info@dentalsan.hr.

Poslali ste nam upit. Što nakon toga?

Nakon što zaprimimo vaš upit, u najkraćem mogućem roku kontaktirat ćemo vas i dogovoriti se oko točnog datuma i sata vašeg dolaska.

Prvi pregled

U klinici Dentalsan prvi dentalni pregled je besplatan bez naknadne obveze i uključuje dentalnu dijagnostiku koja se sastoji od intraoralne i ekstraoralne analize postojećeg stanja, radiološke snimke obje čeljusti, digitalne fotografije te analize zagriza, gingive i oralne sluznice. Prvi pregled je najbitniji korak i temelj za početak liječenja. Ne čekajte, kontaktirajte nas odmah!

  Protetika

  Nedostatak zuba predstavlja estetski i funkcijski problem, protetskom rehabilitacijom vraćamo izgubljene zube i samopouzdanje!

  Implantologija

  Implantati su unijeli revoluciju u dentalnu medicinu, omogućuju nam da sačuvamo susjedne zube, a nadomjestimo izgubljeni zub ili pak sa nekoliko implantata omogućimo izradu fiksnog rada u potpuno bezuboj čeljusti.

  Dentalna estetika

  Estetika je imperativ današnje stomatologije, stoga posebnu pažnju posvećujemo ne samo zdravlju, već i ljepoti vašeg osmijeha.

  Estetska medicina

  Estetska medicina predstavlja novu vrstu medicine i nov način razmišljanja. Nudimo veliki broj neinvazivnih estetskih i anti age tretmana.