Naši doktori

Klinika Dentalan zapošljava visokokvalificirano i međunarodno obučeno osoblje, spremno udovoljiti svim potrebama i zahtjevima pacijenata nudeći vrhunske usluge. Oslonite se na iskustvo i profesionalnost liječnika Damira Jurkovića, liječnice Vivian Jurković i cijelog tima Dentalsana: moći ćete iskoristiti tehnološki napredne stomatološke usluge po konkurentnim cijenama.

Osoblje Klinike za stomatologiju čine profesionalci iz stomatološkog i estetskog sektora, međunarodno obučeni i stalno se ažuriraju. Tim koordiniraju liječnik Damir Jurković i liječnica Vivian Jurković.

Certificate
Doctor Damir
Dr.

Damir Jurković

Osnivač i vlasnik Klinike Dentalsan više od 12 godina, Damir Jurković, nakon završetka studija dentalne medicine na Medicinskom fakultetu, sveučilišta u Rijeci 2000. godine, završava i stječe 2007. godine u Beču Svjedodžbu AnkylosDensply – Friadentza dentalnu implantologiju
Stječe 2011. godine naziv MasterofImplantology i u međuvremenu, stječe brojno iskustvo, koje uključuje više od 6000 ostvarenih uspješnih zahvata. Osim implantologije, oralne kirurgije i protetike, doktor Damir Jurković širi svoje područje interesa i na estetsku stomatologiju, stjecanjem svjedodžbe iz obuke za facijalnu estetiku – dermafileri Dr. BobaKhanna.

Doctor Andrej
Dr.

Andrej Katalinić

Andrej Katalinić završio je 1998. godine studij odontostomatologije na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Nakon diplomskog studija iz biomedicinskih znanosti, specijalizira se na polju ortodoncije 2009. godine radeći u bolnici u Zagrebu i na fakultetu Odontostomatologije u Zagrebu.
Andrej Katalinić se stalno usavršava na međunarodnoj razini, i od 2000. radi kao asistent docentu na katedri za dentalnu morfologiju i antropologiju i ortodonciju na Medicinskom fakultetu u Rijeci.
Doktor Katalinić ima i privatnu praksu i radi u Klinici za dentalnu medicinu, odjel za ortodonciju, u Riječkoj bolnici.

Doctor Patricija
Dr.

Patricija Križman

Patricija Križman, nakon završene salezijanske klasične gimnazije 2008. godine, upisala je Medicinski fakultet u Rijeci, gdje je i diplomirala 2013. Aktivno sudjeluje na raznim tečajevima iz područja protetike, implantologije i meke kirurgije tkiva. U studenom 2019. završava trening pod vodstvom dr. Mariusa Steigmanna, svjetski poznatog praktičnog i teorijskog tečaja iz kirurgije